Vacature laserspecialist

Bij Silk Laserclinic helpen wij onze cliënten met de nieuwste lasertechnieken van ongewenste haargroei af. Wij werken in een enthousiast en professioneel team van gediplomeerde specialistes en doen er alles aan om de behandeling voor de cliënt op een ontspannen manier te laten verlopen. Wij zien dan ook dat steeds meer cliënten kiezen voor onze moderne kliniek in Amsterdam Zuid en daarom zoeken wij een vlotte en doortastende (aankomend) laserspecialist.

Ben jij het nieuwe visitekaartje voor Silk laserclinic?
Als laserspecialist ben jij het visitekaartje van onze kliniek. Je adviseert cliënten, geeft voorlichting over de behandelingen en voert deze zelfstandig uit met de Soprano Ice Laser. Daarnaast plan je afspraken in en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Natuurlijk kijk je zelf ook naar manieren om nieuwe cliënten te helpen om pijnloos van ongewenste haargroei af te komen.

Over jou
Voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je enthousiast en klantvriendelijk bent en goed zelfstandig kunt werken. Jouw werkdag is pas geslaagd als je klanten blij hebt kunnen maken. Bij Silk laserclinic staat kwaliteit en veiligheid voorop en deze professionaliteit verwachten wij ook van jou. Verder beschik jij minimaal over een afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste niv. 4. Een huidtherapie-opleiding is een pré, maar geen vereiste. Bij Silk laserclinic zit een professioneel opleidingstraject inbegrepen en hebben we de mogelijkheid om jou om te scholen tot een echte laserspecialist. Natuurlijk is het wel belangrijk dat jij affiniteit hebt met cosmetische behandelingen. Tot slot vind je het geen enkel probleem om ook ’s avonds of in het weekend te werken.\

Wat kun je van ons verwachten?
Silk Laserclinic groeit hard en je komt bij ons in een fijn en hecht team terecht. We bieden jou een volledige interne opleiding tot laserspecialist en als je slaagt voor je examen ontvang je van ons een certificaat en kun je zelfstandig aan de slag. Van een professioneel bedrijf kun je natuurlijk ook een professioneel salaris verwachten en verder zijn jouw werkuren en werktijden bespreekbaar.
Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij graag ons nieuwe visitekaartje zijn? Dan kijken wij uit naar jouw CV (inc. foto) met motivatie! Mail jouw CV en motivatie naar anne.peereboom@cosmetique-totale.nl.