Acne behandeling 

Bijna iedereen heeft in zijn of haar leven wel te maken gehad met acne. Waarschijnlijk heb je geprobeerd om puistjes en mee-eters te bestrijden met verschillende crèmes en lotions, maar vaak zonder veel succes. Dit komt doordat acne vaak te agressief behandeld wordt, waardoor onze huid uit balans raakt en de ontsteking verergert. Bij SILK baseren we de acnebehandeling op jouw specifieke huidtype, zodat deze kan herstellen. We bieden verschillende peelings en laserbehandelingen aan. Onze huidtherapeut kan in een gratis en vrijblijvend consult bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Gun jezelf een gezonde en egale huid zonder vervelende puistjes en maak vandaag nog een afspraak.

Silk-laserclinic-Amsterdam---21
Silk-laserclinic-Amsterdam---29

Acne behandelen

De behandeling van acne begint altijd met een vrijblijvend consult, waarin de huidtherapeut je enkele vragen zal stellen om een volledig beeld van jouw huid te krijgen. Daarnaast voert de huidtherapeut een huidanalyse uit om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Elke aanpak van acne is namelijk anders. De ene persoon kan een vette huid hebben, terwijl de ander een gecombineerde of vochtarme huid heeft. Tijdens het gratis intakegesprek zal de huidtherapeut je alles vertellen over de oorzaken van puistjes en acne, en krijg je de gelegenheid om je vragen te stellen.

De acnebehandeling begint met een thuisprotocol, waarbij je enkele producten krijgt met de juiste vitamines of zuren. Deze producten bereiden je huid voor op de behandeling. Tijdens de acnebehandeling zelf wordt een medische peeling uitgevoerd. Aangezien de talgklieren bij acne verstopt raken, streven we ernaar om ze tijdens de behandeling grondig te reinigen en de talgproductie te verminderen. Eerst worden alle onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes verwijderd. Vervolgens wordt een geschikte medische peeling aangebracht. Bij SILK hebben we een diverse reeks peelings en er wordt een keuze gemaakt op basis van jouw huidtype.

Acne behandeling reiniging 

Acne ontstaat doordat de poriën verstopt raken. In sommige gevallen kan er een bacterie bij deze verstopte porie komen, wat resulteert in de vorming van een puistje. Met een acne reinigingsbehandeling worden onzuiverheden verwijderd met behulp van hoogwaardige reinigingsproducten en een handmatige dieptereiniging. Na de behandeling geven we je ook advies over hoe je je huid optimaal kunt verzorgen.

Acne littekens

Een vervelend gevolg van acne zijn de littekens die kunnen ontstaan. Deze littekens kunnen verschillende vormen aannemen, zoals rode of bruine vlekjes, putjes of gaatjes in de huid. Gelukkig kunnen acne littekens effectief behandeld worden met behulp van laserbehandelingen.

Bij de behandeling van rode en bruine vlekjes maken we gebruik van een IPL (Intense Pulsed Light) laserbehandeling. Deze behandeling egaliseert roodheid en pigment, waardoor de verkleuringen van de restacne sneller vervagen.

Voor acne littekens die eruitzien als putjes of gaatjes, maken we gebruik van de fractionele laser. Deze laser creëert kleine gaatjes in de huid, waardoor het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd wordt. Door de aanmaak van nieuw collageen en elastine worden de acnelittekens opgevuld vanuit de diepte. Hierdoor zullen ze veel minder zichtbaar worden of zelfs volledig verdwijnen, waardoor je weer kunt genieten van een mooie, egale huid.

Maak een afspraak voor een gratis intake

Bel 085 – 9021777 of maak online een afspraak voor een GRATIS intake en ervaar het zelf! Nooit meer waxen of scheren. Graag tot ziens bij Silk laserclinic!

Silk laserclinic

SUPER OKSEL AANBIEDING

Nooit meer scheren of waxen. Nu 22,50 euro ipv 80,-
Silk laserclinic

GRATIS INTAKE

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een gratis intake!
Afspraak maken
Silk laserclinic

5+1 GRATIS

Elke 6e behandeling gratis