Permanent ontharen: hoe het werkt?

Bij Silk laserclinic begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek en krijgt u daarna een proefbehandeling. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Ice laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Maak online een afspraak of boek telefonisch 020-3318416.

Op de dag van de vervolgafspraak dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Let op: niet epileren of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur, dan kunnen we u geen laserbehandeling geven. Scheren is wel toegestaan.

Ter indicatie: er zijn gemiddeld tussen de 6 en 10 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Na de behandeling gebruiken wij een verkoelende aloë vera gel, welke bij ons ook voor thuisgebruik verkrijgbaar is. Het is verstandig om na de behandeling minimaal 3 dagen uit de zon te blijven om de huid tot rust te laten komen en om daarna een periode een hoge factor zonnebrandcrème te gebruiken.

Gratis proefbehandeling
Super oksel aanbieding - nu 20,- euro ipv 80 euro

Maak een afspraak voor een proefbehandeling

Bel 020-3318416 of maak een online afspraak voor een GRATIS proefbehandeling en ervaar het zelf! Nooit meer waxen of scheren. Graag tot ziens bij Silk laserclinic!

Silk laserclinic

SUPER OKSEL AANBIEDING

Nooit meer scheren of waxen. Nu 20,- euro ipv 80,-
Silk laserclinic

GRATIS PROEF­BEHANDELING

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling!
Silk laserclinic

5+1 GRATIS

Elke 6e behandeling gratis