Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmaskers (melasma) kunnen zorgen voor een ongelijkmatige huid. Wil je graag een egale huid? Dat is absoluut mogelijk! Onze SILK specialisten bieden pigmentbehandelingen aan, die vaak vergoed worden door zorgverzekeraars.

Silk-laserclinic-Amsterdam---21
Silk-laserclinic-Amsterdam---29

Pigmentvlekken verwijderen met een medische peeling

Een pigmentbehandeling kan plaatsvinden door middel van een laserbehandeling of een medische peeling. Een medische peeling is bijzonder effectief voor oppervlakkige pigmentatie en we bieden diverse peeling’s aan die geschikt zijn voor elk huidtype. Zelfs bij een getinte/donkere huid is een medische peeling mogelijk. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen.

Hoe kunnen pigmentvlekken behandeld worden?

Voor een optimale behandeling van pigmentvlekken starten we met een vrijblijvend intakegesprek. Hierin analyseert onze huidtherapeut het type pigment en stelt samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Op basis daarvan wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is. We hanteren twee opties: een medische peeling en/of een laserbehandeling.

Pigmentvlekken verwijderen met laserbehandelingen

Als het pigment dieper in de huid ligt, raden we aan om lasertherapie te gebruiken als behandelmethode. Met lasertherapie kunnen pigmentvlekken, zonschade, melasma en ouderdomsvlekken effectief behandeld worden. Bij een laserbehandeling voor pigment zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen.

Maak een afspraak voor een gratis intake

Bel 085 – 9021777 of maak online een afspraak voor een GRATIS intake en ervaar het zelf! Nooit meer waxen of scheren. Graag tot ziens bij Silk laserclinic!

Silk laserclinic

SUPER OKSEL AANBIEDING

Nooit meer scheren of waxen. Nu 22,50 euro ipv 80,-
Silk laserclinic

GRATIS INTAKE

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een gratis intake!
Afspraak maken
Silk laserclinic

5+1 GRATIS

Elke 6e behandeling gratis