Microneedling met vitamine C peeling
De zomerbehandeling van dit moment!

Wil jij stralen deze zomer? Ontdek dan onze nieuwe behandeling: Microneedling in combinatie met een Vitamine C peeling. Verjong je huid en krijg die stralende teint waar je altijd van gedroomd hebt!

Wat is microneedling? 

Microneedling is een geavanceerde behandeling waarbij hele kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Deze gaatjes zorgen voor kleine verwondingen aan de huid. Dit stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid, waarbij collageen wordt aangemaakt en nieuwe huidcellen worden gevormd. Collageen is een belangrijk eiwit dat zorgt voor een jonge en stevige huid. Naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam minder collageen aan, waardoor onze huid verslapt en er rimpels ontstaan. Microneedling helpt juist om de collageenproductie te stimuleren, waardoor fijne lijntjes verminderen en de huid er voller en stralender uitziet. Daarnaast zorgt microneedling ervoor dat oude huidcellen worden vervangen door nieuwe, gezonde cellen. Dit verbetert de algehele structuur van de huid en vermindert zichtbare huidproblemen. Zelfs na één behandeling zie je al een mooi resultaat.

Silk-laserclinic-Amsterdam---21
Silk-laserclinic-Amsterdam---29

Microneedling
Bij Silk Laser Clinic

We dromen allemaal van een gladde, vlekkeloze huid met een jeugdige uitstraling. Maar helaas kunnen factoren zoals veroudering, blootstelling aan de zon, acne en chronische huidaandoeningen leiden tot een oneffen teint en textuur. Veel mensen geloven dat ingrijpende cosmetische behandelingen of zelfs chirurgie de enige mogelijkheden zijn om hun huid te verbeteren. Maar wat als we je zouden vertellen dat er een minder ingrijpende behandeling is die je huid kan transformeren? Maak kennis met microneedling, de revolutionaire behandeling die de productie van collageen stimuleert en je huid gezonder en jeugdiger laat ogen.

Bij Silk Laser Clinic staan onze toegewijde huidtherapeuten klaar om je te helpen om er op je best uit te zien en je zelfverzekerd te voelen, zonder dat er zware ingrepen aan te pas komen.

Voor welke huidproblemen is Microneedling geschikt?

Microneedling is een veelzijdige behandeling die effectief is voor verschillende huidproblemen. Het wordt meestal gebruikt op het gezicht, maar kan ook op andere delen van het lichaam worden toegepast. Microneedling kan helpen bij het verminderen van littekens, zoals acne littekens, evenals rimpels, striae, vergrote poriën, ouderdomsvlekken, hangende oogleden of wallen, verslapte huid, een ongelijkmatige teint of textuur, en zelfs melasma. Of je nu last hebt van acne littekens die je zelfvertrouwen aantasten of rimpels die je jeugdige uitstraling verbergen, microneedling kan een oplossing zijn.

Ben je klaar om je huid te transformeren? Boek nu jouw microneedling behandeling bij Silk Laser Clinic en ontdek hoe je een stralende huid kunt krijgen! Onze ervaren huidtherapeuten staan klaar om je te helpen met jouw huidproblemen en om je zelfvertrouwen te vergroten. Met microneedling stimuleren we de aanmaak van collageen, waardoor je huid er gladder, jeugdiger en gezonder uitziet. Of je nu last hebt van acne littekens, fijne lijntjes, grove poriën of een oneffen huidtextuur, microneedling is de oplossing waar je naar op zoek bent.

Maak een afspraak voor een gratis intake

Bel 085 – 9021777 of maak online een afspraak voor een GRATIS intake en ervaar het zelf! Nooit meer waxen of scheren. Graag tot ziens bij Silk laserclinic!

Silk laserclinic

SUPER OKSEL AANBIEDING

Nooit meer scheren of waxen. Nu 22,50 euro ipv 80,-
Silk laserclinic

GRATIS INTAKE

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een gratis intake!
Afspraak maken
Silk laserclinic

5+1 GRATIS

Elke 6e behandeling gratis