Pijnloos ontharen met de Soprano laser

De Sopranolaser

De Soprano Ice laserbehandeling is 100% pijnloos, geschikt voor alle huidtypen en vrijwel alle haartypes. De meeste personen zijn na 6 tot 10 behandelingen nagenoeg volledig van hun ongewenste haargroei af.

In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano Laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. Deze methode wordt ook wel ‘in-motion’ genoemd. De constant koelende laserkop zorgt ervoor dat de behandeling als prettig ervaren wordt. Het licht van de laser wordt door het pigment van de haar geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarfollikel. Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano laser kunnen we nu ook lichtere haren en een donkere huidskleur behandelen. Dit komt omdat deze laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook de eiwitten onder in het haarzakje aantast. Zo zorgt de laser dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuwe haar kan groeien.

U wordt bij Silk laserclinic behandeld door gediplomeerde specialisten. Zij zijn geschoold in het werken met deze geavanceerde lasertechniek en adviseren u graag over de definitieve en pijnloze ontharing met de Soprano Ice laser.

Pijnloos ontharen

De meeste mensen denken dat ontharen met een laser erg pijnlijk is. In veel gevallen is dit ook zo, maar met de Soprano Ice laser bij Silk laserclinic is het mogelijk om 100% pijnloos van uw ongewenste haargroei af te komen.

De unieke werking van deze laser zorgt ervoor dat de haarzakjes door middel van meerdere kleine pulsjes worden verwarmd. Hierdoor gaat het haarzakje stuk, waardoor er geen haar meer in terug zal groeien, maar blijft de huid onbeschadigd.

Silk laserclinic
Oksels laseren voor 29 euro

Soprano ICE laser

Maak een afspraak voor een gratis intake

Bel 085 – 9021777 of maak een online afspraak voor een GRATIS intake en ervaar het zelf! Nooit meer waxen of scheren. Graag tot ziens bij Silk laserclinic!

Silk laserclinic

SUPER OKSEL AANBIEDING

Nooit meer scheren of waxen. Nu 22,50 euro ipv 80,-
Silk laserclinic

GRATIS INTAKE

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een gratis intake!
Afspraak maken
Silk laserclinic

5+1 GRATIS

Elke 6e behandeling gratis